Dnes je 25. 09. 2024
svátek má Zlata

Cena „Poděkování starostky“ města Česká Lípa

Archiv

Cenu „Poděkování starostky“ v letošním roce poprvé udělí nová starostka města Česká Lípa Hana Moudrá, a to v rámci slavností konaných na počest patronů města sv. Petra a Pavla ve dnech 1. – 3. července.


Ceny mohou být uděleny za přínosné aktivity v následujících kategoriích – v oblasti kultury, v oblasti práce s mládeží, v oblasti sportu a v oblasti podnikatelské (cena v této oblasti se uděluje nejlepšímu „nositeli tradic českého řemesla“), popřípadě za mimořádný projev lidskosti či hrdinský čin. Bližší informace s požadovanými kritérii sdělí pracovnice odboru školství, kultury, sportu a cestovního ruchu Městského úřadu Česká Lípa. Město uvítá, pokud na základě svých dlouholetých zkušeností pomohou občané vytipovat osobnosti, jejichž práce si právem zaslouží veřejného ocenění.


Vaše návrhy se stručným zdůvodňujícím komentářem prosím zasílejte nejpozději do 10. 6. 2005 písemně na adresu Městský úřad Česká Lípa, sekretariát starostky, nám. T.G.Masaryka 1, Česká Lípa, či e-mailem na adresu petrak@mucl.cz.