Dnes je 01. 10. 2024
svátek má Igor

40/2020

O politice, o covidu … ne, raději budu hledat videa, která vám zlepší náladu.

Druhým člověkem, který se mnou byl u mikrofonu při natáčení podcastů, byla Anička Šteklová, nadějná hudebnice. Její kapela Soul ožil nahrála nový klip, tak tím třeba můžeme začít. Domlouval se jejich koncert v Lípě, ale bohužel …

Najdete se ve videoreportáži z Městských slavností 2013?

 

Velké množství videí o České Lípě můžete najít na kanále Video studia AJ kinoreklama. Například letošní jízdy historickými autobusy.

 

Česká Lípa také platila (musím se na komisi zeptat, jestli ještě platí) televizi rtm plus za natáčení Českolipského magazínu. Všechny díly si můžete pustit tady:

 

 

Svůj kanál má i Mezinárodní hudební festival Lípa Musica. Nabízím například ukázku z letošního zahajovacího koncertu.

 

V rámci oživování starých článků jsem v týdnu vyhrabal zamyšlení Aleše Prokopce nad Reggae Ethnic Session. Na youtube si díky Tomášovi Plíhalovi můžete připomenout celý ročník 2006.

 

Takto lákal DK Jirásek na Českolipský divadelní podzim v roce 2013.

 

Kdyby se vám po divadle hodně stýskalo  tak zde je celé silvestrovské představení Jak se vám líbí jak se vám líbí z roku 2017.

 

Některým lidem zase chybí fotbal, a nejen ten profesionální. První mé video, které jsem kdy nahrál na youtube, bylo z fotbalového zápasu Arsenalu s celkem Ovčár. Pár stovek se nás tam sešlo.

 

A hned si přihřeji i zákusek. Tento týden jsem nahrál, jak děti v Oknech se svými rodiči zpívají českou hymnu.

Přemýšlel jsem, kdyby mě zítra jmenovali ministrem čehokoliv a novinář na mě vyštěkl, jestli jsem podepsal petici za odstoupení premiéra, co bych řekl. Já to nevím - jako, jestli jsem ji nepodepsal. Po jisté špatné zkušenosti, která už ani nevím, čeho se týkala, petice takřka zásadně nepodepisuji, ale mám tušení, že jsem tuto zásadu někdy porušil. Ale také nevím, čeho se to týkalo. Možná to bylo Babiše, ale možná dolů v Polsku. 

To je odstaveček pro ty, kterým v deníku politika chyběla. 

A můj názor docela dobře vystihuje nápis na jednom autu.