Dnes je 24. 09. 2024
svátek má Jaromír

Hra Woodyho Allena v Novém Boru

Archiv

Rozkošná komedie o tom, že člověk má za všech okolností zůstat sám sebou. To je motto jedné z nejúspěšnějších divadelních komedií spisovatele, režiséra, herce, zkrátka universalisty Woodyho Allena. Do Městského divadla Nový Bor přijede komedii Zahraj to znovu, Same! sehrát Divadelní společnost Jana Hrušínského. Ten je, krom jiného, principálem nového pražského malebného divadla Na Jezerce.


„Jan Hrušínský do tohoto regionu přijíždí poprvé. Na jevišti novoborského divadla tak sehraje snad nejhranější hru jeho společnosti. Exceluje v ní jako zoufalý spisovatel, který se snaží řešit své životní vztahy,“ říká Jarek Hylebrant, ředitel Stálé divadelní scény Nový Bor.


Představení je zajímavé i svou výpravou, řešením jevištního prostoru a kostýmy. Podepsaný pod těmito obory je Adam Pitra. Na hudbě spolupracoval Dalibor Gondík, který se objeví i na filmové projekci společně s Libuší Šafránkovou a Josefem Abrhámem.


V dalších rolích se 15. září od 19 hodin představí Miluše Šplechtová, Kateřina Lojdová / Marika Procházková, Zdeněk Hruška / Marek Taclík. Více informací na www.divnobor.com.