Dnes je 24. 09. 2024
svátek má Jaromír

Jiráskovo divadlo uzavírá předplatné

Archiv

„Do dnešního dne evidujeme, včetně zbylých rezervací, téměř tři stovky abonentů. Jsme jediní na Českolipsku, kteří takto zajistí svým divákům stálé místo v hledišti po celou sezonu, přenosnou kartu a velmi zvýhodněné vstupné,“ říká Jarek Hylebrant z Jiráskova divadla a dodává: „Prvního srpnového dne vstoupí do předprodeje vstupenky na měsíc září, tímto datem tedy uzavíráme předplatné a do prodeje půjdou zbylé vstupenky, ovšem už ne za tak výhodnou cenu, jako když si divák koupí abonentní kartu.“


Vzhledem k atraktivním titulům dramaturg upozorňuje, že zbylých míst v hledišti nezbude moc, takže je důležité zavčas rezervovat, nejlépe však koupit, rezervace totiž platí jen týden. Prvním představením předplatitelské sezony budou 19. září v 19.30 hodin Báječná léta pod psa Michala Viewegha, které nastudovalo Klicperovo divadlo Hradec Králové pod režijním vedením Ivo Krobota. Mimořádný zážitek pro milovníky divadla potvrzuje fakt, že když přijede „kamenné divadlo“, tedy společnost s vlastní budovou, jedná se o velký počet herců a výjimečnou scénu. V tomto případě se na jevišti objeví až na dvacet účinkujících, což není u zájezdových verzí obvyklé.


 „Pro Jiráskovo divadlo je to mimořádný úspěch, protože tato inscenace nebyla původně studována pro zájezdy. Přesto Klicperovo divadlo vyšlo vstříc a zájezd k nám realizují, děkujeme,“ s radostí dokončuje Hylebrant.