Dnes je 24. 09. 2024
svátek má Jaromír

Soutěž o deset lístků na Nezmary

Archiv

Skupina NEZMAŘI vznikla v roce 1978 a už více než 20 let se s nimi můžete setkávat na pódiích České i Slovenské republiky. Za léta aktivního koncertování posbírali všechna ocenění, která se v tomto žánru udělují. Kromě plzeňských Port jsou také dvojnásobnými držiteli prestižního ocenění, které se uděluje pro nejlepší skupinu v kategorii F&C, Zlatého klíče.


Během koncertního vystoupení zazní jak největší hity z let minulých (Bodláky ve vlasech, Ráno bylo stejný, Člověk boží aj.), tak i písničky, které pro ně napsal Miki Ryvola, s nímž také pravidelně vystupují.


V poslechovém koncertu Nezmarů dojde i na písně úplně nové, které jsou z jejich posledního alba ….“než tóny doznějí“. Posluchači si tak mohou během jednoho koncertu společně zazpívat písničky  všech období kapely – od historie až po současnost.


Vstupenky je možné si zakoupit v předprodeji v pokladně KD Crystal každý všední den od 15.00 do 19.00 hod. za cenu 120,- Kč. Také je možné je získat v i-novinách. Stačí do 20. dubna správně odpovědět na následující otázku, odpověď poslat na barta@i-noviny.cz a doufat ve šťastnou ruku našeho editora.


Otázka: Jaké je křestní jméno zpěvačky Nezmarů?