Dnes je 24. 09. 2024
svátek má Jaromír

Soutěž o deset vstupenek na Noc na vlnách

Archiv

Organizátoři, Kulturní dům Crystal, připravili lahodný hudební koktejl, který jistě zachutná nejednomu milovníku dobré muziky. Návštěvníci se mohou těšit v pátek na místní kapelu Obří broskev, na brněnskou kapelu Gulo čar, která dokáže rozdivočit publikum během strhujících koncertů a která hudební kritiky  nadchla natolik, že jim za předchozí desku Baro drom přiřkli Anděla v kategorii world music, a na legendární kapelu Psí vojáci.


Na sobotu se pak můžete těšit na latino - funky reggae v podání skupiny Banditos a na vynikající kapelu Mediterian, která hraje hudbu středomořských národů a kubánské písně.


Na nádvoří, kromě klasického občerstvení, bude také čajovna s několika druhy vynikajících čajů a s vegetariánskou kuchyní. Přijďte se proto pohoupat na hudebních vlnách v příjemném prostředí vodního hradu Lipý a zpříjemnit si dva prázdninové večery tímto jedinečným hudebním dýchánkem.


Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji Kulturního domu Crystal v České Lípě každý všední den od 15 do 19 hodin za cenu v pátek 200,- Kč, v sobotu 100,- Kč a vstupenka na pátek i na sobotu za 240,- Kč.


Deset vstupenek můžete získat i od nás. Stačí odpovědět, jak se jmenuje bubeník, který předvedl při loňském festivalu skutečnou exhibici zvuků. Poradíme, že jeho křestní jméno je Pavel. Odpověď pošlete na adresu barta@i-noviny.cz do 15. července.