Dnes je 23. 09. 2024
svátek má Berta

Soutěž o pět lístků na koncert Michala Pavlíčka a Moniky Načevy

Archiv

Pavlíček byl členem mnoha významných souborů, např. jazzrockové Bohemie, obou podob Pražského výběru (jazzrockové i novovlnné), BSP (Baláž-Střihavka-Pavlíček), a později Big Heads. Jako vyhledávaný studiový muzikant se účastnil nahrávání desítek alb nejrůznějších umělců a formací – např. Báry Basikové, Mahagonu, Hany Hegerové, Zuzany Michnové, Načevy, Lucie Bílé, Jany Kratochvílové, ale třeba i Karla Gotta.


Michal Pavlíček, dnes již legendární hudebník, skladatel a kytarový mág vystoupí spolu s Monikou Načevou a DJem Five ve velice zajímavé a hudebně netradiční projekci. Motivací tohoto projektu byla pravděpodobně již předchozí spolupráce M. Pavlíčka a M. Načevy, jež vyústila v roce 1994 v debutové album skupiny Načevy s názvem Možnosti tu sou. Největším překvapením byla účast jednoho z nejznámějších a nejoceňovanějších českých DJ's, který bezesporu dodal celému projektu na zajímavosti.


Pokud se chcete zúčastnit losování o vstupenky od i-novin, odpovězte na otázku, v jaké kapele hrál v minulosti Michal Pavlíček:


1) Lunetic


2) Stromboli


3) Tublatanka


Na Vaše odpovědi čekáme do nedělního večera na adrese barta@i-noviny.cz. Losovat budeme výherce pěti vstupenek.