Dnes je 02. 10. 2024
svátek má Olívie,Oliver

Úspěšná premiéra KONRAD CUPU!

Archiv

Nejvíc předpokladů pro výhru s sebou přivezly extraligové týmy FBK Sokol Mladá Boleslav a FBC Liberec, zuby na titul si brousil i prvoligový Litvínov či druholigové TBC Ústí nad Labem.


Turnaj však nakonec ovládl neligový tým Medvědi Severu, složený převážně z hráčů působících v elitní Fortuna Extralize mužů. V žádném ze šesti utkání neokusil hořkost porážky a dokonce neztratil ani bod. Vrcholem programu byla jeho bitva s Mladou Boleslaví. Favorit turnaje nakonec musel před Medvědy sklonit hlavu po porážce 1:3. Třetí příčku obsadil prvoligový tým Bivoj Litvínov, čtvrtý skončil další extraligový tým FBC Liberec. KONRAD CUP byl skvělou příležitostí zhlédnout výborný útočný florbal nezatížený stresy spojenými s boji o ligové body. Se ctí prošli úskalími turnaje i dva výběry FBC Česká Lípa. V nabité konkurenci sice domácí týmy obsadily poslední dvě příčky, ale jak junioři, tak muži posbírali v duelech s nejlepšími týmy republiky do zbytku sezony spoustu zkušeností. Součástí závěrečného ceremoniálu bylo pak samozřejmě i předání individuálních ocenění.


Nejlepším střelcem turnaje se stal Zdeněk Karban z Bivoje Litvínov. Nejproduktivnějším hráčem pak nadějný junior Radek Gwuźdź z FBC Česká Lípa. Akce dopadla v premiéře  po organizační i po sportovní stránce úspěšně a nic tak nebrání, aby i letos mezi vánočními svátky proběhl KONRAD CUP 2007.


Pořadí KONRAD CUPU 2006:


1. Medvědi Severu 6 0 0 12 b.


2. FBK Sokol Ml. Boleslav 4 0 2 8 b.


3. Bivoj Litvínov 4 0 2 8 b.


4. FBC Liberec 4 0 2 8 b.


5. TBC 68 Ústí n. Labem 1 1 4 3 b.


6. FBC Č. Lípa – junioři 0 2 4 2 b.


7. FBC Č. Lípa – muži 0 1 5 1 b.



Vítězný tým Medvědů Severu. Horní řada zleva: Poledno, Slaný, Duben, Gembec, Knapčík, Stožický Dolní řada zleva: Vrána, Derka, Motejzík.